Ενοικίαση διαφημιστικού χώρου (banner)

Πέρα από την καταχώρησή σας μπορείτε να ενοικιάσετε διαφημιστικό χώρο, ώστε η επιχείρησή σας να προβάλλεται μέσα από τις σελίδες μας. Εσείς μας δίνετε το λογότυπό σας κι εμείς δημιουργούμε το banner σας. Οι υποψήφιοι πελάτες σας μπορούν έτσι με ένα απλό κλικ να σας γνωρίσουν καλύτερα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και διαφημιστείτε μέσω του οδηγού μας!

Αγορά προνομίων

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν ψάχνουν συνήθως πέρα από την πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων. Έτσι επωφελούνται αυτοί που εμφανίζονται πιο ψηλά. Με την αγορά προνομίων υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζεστε πάντα πρώτοι στις σχετικές αναζητήσεις, πριν από την αλφαβητική κατάταξη. Έτσι εξασφαλίζετε ότι η επιχείρησή σας θα έχει επισκεψιμότητα από περισσότερους χρήστες, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας και κατά συνέπεια και τα έσοδά σας.

Μεγάλο βάρος θα πρέπει επίσης να δώσετε και στην ηλεκτρονική σας παρουσία. Μια ιστοσελίδα σάς βοηθάει να επεκτείνετε το δίκτυο των πελατών σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε από την πιο απλή λύση μέχρι την πιο ολοκληρωμένη. Μπορείτε να επιλέξετε μια μικρή και περιεκτική ιστοσελίδα, ή κάποια με περισσότερες δυνατότητες και εφαρμογές, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να κάνετε αγορά συμβολαίου υποστήριξης, για να έχετε τον δικό σας τεχνικό που θα σας βοηθάει όποτε αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα. Επιπλέον, μπορούμε να αναλάβουμε τη σύνταξη και τη μετάφραση των κειμένων στις γλώσσες που επιθυμείτε, καθώς και τη φωτογράφηση των χώρων σας. Σε όλες τις υπηρεσίες μας έχουμε πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές

close